Woongezond experience

Wilco’s droom

DIGITALE PITCH

Lees Wilco zijn digitale pitch

Hoe ontstond

mijn droom

Ik ben Wilco Machielse. Je mag kijkje nemen op mijn privé site: wilcodoet.nl. Een deel van mijn leven speelt zich af in de bouw. Sedert 2010 ben ik TONZON-specialist in het isoleren van vloeren in woningen. In mijn werkpraktijk klusklus.nl, als bestuurslid van VIBA vereniging en als voorzitter van branche-organisatie SBVN heb ik ervaren dat er veel lezingen, symposia en beurzen worden georganiseerd in deze branche. Ook zie ik dat je op veel websites en in tijdschriften/vakbladen ruim wordt geïnformeerd over heel veel onderwerpen in de bouw. Inclusief de feiten en ficties! Maar om fysiek (zien, ruiken, horen, voelen, ervaren, etc.) is er weinig te vinden in Nederland en dan ook nog versnipperd.

Zo ontstond mijn droom voor een WOONGEZOND EXPERIENCE.

 

mijn verwachting…

Ik, Wilco Machielse, verwacht dat de Woongezond Experience, eenmaal gerealiseerd door een collectief van alle samenwerkende deelnemers, een sterk zwaan-kleef-aan-effect gaat hebben op alle belangrijke marktpartijen op het gebied van duurzaam bouwen. In welke vorm, hoe georganiseerd en met wie: dat vindt al plaats zoals in de natuur. We noemen dat Sociale Permacultuur. Als rechtspersoon wordt daartoe de Stichting Woongezond opgericht.

 

… geactualiseerd

Anno 2023/2024 is het nog niet gelukt voldoende mensen (initiatiefgroep) en middelen te verzamelen. Na introspectie en rondvraag was het unanieme advies: “Wilco ga klein beginnen en wel met jezelf.”Dat wordt een cabaret voorstelling vol kennis en kwinkslagen: “Wilco en het BioBeest”. 

 

 

 

 

De Woongezond Experience ... dat we dit niet eerder bedachten!