DE DIGITALE

PITCH

‘Er komt een fysiek platform waar je kunt zien, voelen, ruiken, horen, beleven hoe je comfortabeler, gezonder en zuiniger kunt bouwen, verbouwen, isoleren, verwarmen en wonen. Met gezonde bouwmaterialen, apparaten, frisse lucht en groen’.

WOON GEZOND EXPERIENCE

Alles onder 1 dak

Er gaat een nieuwe frisse wind waaien in jouw woning! En wij gaan je daarbij helpen: er zal een fysiek platform komen waar je kunt zien, voelen, ruiken en horen hoe je comfortabeler, gezonder en zuiniger kunt bouwen, verbouwen, isoleren, verwarmen. Met gezonde bouwmaterialen en apparaten. Alles te zien in de Woongezond Experience.

 

Experience: dat is ervaren, beleven, want jij gaat zelf op ontdekkingsreis. Interactief
vergelijken. Als je wilt met persoonlijk advies op maat. Een leerzaam en gezellig dagje uit voor het hele gezin.

Wat wil je weten als bewoner?
– afweging van verschillende oplossingen voor je huis.
– isoleren of zonnepanelen?
– van het gas af?
– alternatieve woonvormen
– zelf doen of uitbesteden?
– samen met buren of alleen?
– alles tegelijk of stap voor stap?
– wat kost het en hoe betaal je dat?

 

WOON GEZOND

Gezondheid komt steeds meer in de aandacht. Wij willen niet belerend duiden wat fout is, maar tastbaar aantonen dat voor traditionele bouwmaterialen en installaties gezondere comfortabele alternatieven bestaan, zoals: circulaire, biobased en minder CO2-belastende. Er is ook aandacht voor de groene woonomgeving en sociale woonbeleving.

MIDDEN IN HET LAND?

Waar de Woongezond Experience komt, midden in ons land of op gespreide locaties. Dát gaat bepaald worden door het collectief waar jij je bij kunt aansluiten. Duurzame bouwers geven advies. Alle informatie komt ook op de website en in korte filmpjes online. Ga niet eindeloos googlen maar word éérst wijzer door ‘fysiek ervaren’ en zin of onzin te onderscheiden. Bezoekers delen tips en ervaringen via het gastenboek. Niet alleen voor woningeigenaren, maar óók voor hurende bewoners.

Betrouwbare experts

 De Woongezond Experience benut kennis van betrouwbare onafhankelijke experts, want we gaan het wiel niet opnieuw uitvinden. De tijd is ervoor rijp nu duurzaamheid in de woningbouw de nieuwe standaard aan het worden is en veel bewoners op zoek zijn naar de beste antwoorden op hun vragen. Ondersteun ons plan met ideeën of als partner!

OPROEP TOT SAMENWERKING

Meer weten? Lees de CALEIDOSCOOP met een overzicht van  mogelijkheden en  antwoord op alle denkbare vragen.

GA NAAR VOORBEELDEN VAN BELEVING

Hoe kan dit eruit komen te zien. 

De Woongezond Experience ... dat we dit niet eerder bedachten!

WGE

Grotere breedere beleving

Woongezond experience

Zend wilco een bericht

Wilt u een meeting bijwonen ?

Heeft u een vraag ?

Wilt u meedoen ?