DE DIGITALE

PITCH

‘Er komt een centrum waar je kunt zien, voelen, ruiken en horen hoe je comfortabeler, gezonder en zuiniger kunt bouwen, verbouwen, isoleren, verwarmen Met gezonde bouwmaterialen en apparaten’

WOON GEZOND EXPERIENCE

Alles onder 1 dak

Er gaat een nieuwe frisse wind waaien in jouw woning! En wij gaan je daarbij helpen: er komt een centrum waar je kunt zien, voelen, ruiken en horen hoe je comfortabeler, gezonder en zuiniger kunt bouwen, verbouwen, isoleren, verwarmen. Met gezonde bouwmaterialen en apparaten. Alles onder één dak te zien in de Woongezond Experience.

 

Experience: dat is ervaren, beleven, want jij gaat zelf op ontdekkingsreis. Interactief
vergelijken. Als je wilt met persoonlijk advies op maat. Een leerzaam en gezellig dagje uit voor het hele gezin.

Wat wil je weten:
– afweging van verschillende oplossingen voor je huis.
– isoleren of zonnepanelen?
– van het gas af?
– zelf doen of uitbesteden?
– samen met buren of alleen?
– alles tegelijk of stap voor stap?
– wat kost het en hoe betaal je dat?

 

WOON GEZOND

Gezondheid komt steeds meer in de aandacht. Wij willen niet belerend duiden wat fout is, maar tastbaar aantonen dat voor traditionele bouwmaterialen en installaties gezondere comfortabele alternatieven bestaan, zoals: circulaire, biobased en minder CO2-belastende. Er is ook aandacht voor de groene woonomgeving en sociale woonbeleving.

MIDDEN IN HET LAND

De Woongezond Experience komt midden in ons land, goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Duurzame bouwers geven advies. Met een woon-café, bibliotheek, eco-winkel, bioscoop, mini-museum, pitch-zaal, creatieve kinderopvang en wifiwerkplekken. Alle informatie komt ook op de website en in korte filmpjes online. Ga niet eindeloos googlen maar word éérst wijzer door ‘fysiek ervaren’ en zin of onzin te onderscheiden. Bezoekers delen tips en ervaringen via het gastenboek. Niet alleen voor woningeigenaren, maar óók voor hurende bewoners.

Betrouwbare experts

 De Woongezond Experience benut kennis van betrouwbare onafhankelijke experts, want we gaan het wiel niet opnieuw uitvinden. We helpen plaatselijke energieloketten met ideeën, scholing van wijk-ambassadeurs en mobiele Woongezond-showrooms. De tijd is ervoor rijp nu duurzaamheid in de woningbouw de nieuwe standaard aan het worden is en veel bewoners op zoek zijn naar de beste antwoorden op hun vragen. Ondersteun ons plan met ideeën of als partner!

GA NAAR VOORBEELDEN VAN BELEVING

Hoe kan dit eruit komen te zien. 

De Woongezond Experience ... dat we dit niet eerder bedachten!

WGE

Grotere breedere beleving

Woongezond experience

Zend wilco een bericht

Wilt u een meeting bijwonen ?

Heeft u een vraag ?

Wilt u meedoen ?

Ga naar contact

CONTACT